Epoxigolv & Härdplastbeläggning i Stockholm

När det gäller att skapa tåliga och hållbara industrigolv i Stockholm, finns det inget bättre val än vår golvläggningsfirma. Vi är specialister på epoxigolv och härdplastbeläggningar och har hjälpt företag och fastighetsägare runt om i Stockholm som Medborgarplatsen, Nytorget, Kungsholmen med att skapa golv som håller för de tuffaste utmaningarna.

Skräddarsydda lösningar för alla kunder

Oavsett om du äger en industrilokal, en lagerbyggnad, eller en kommersiell fastighet, kan vi anpassa våra epoxigolv och härdplastbeläggningar för att passa din lokal och användningsområde. Vi är medvetna om att varje projekt är unikt, och vi arbetar nära dig för att säkerställa att du får den bästa lösningen.

Varför välja ett epoxigolv?

 • Hög hållbarhet: Epoxigolv är kända för sin exceptionella hållbarhet och motståndskraft mot slitage, stötar och kemikalier. De kan stå emot tunga belastningar utan att deformeras eller skadas.
 • Kemisk resistens: Epoxigolv är utmärkta i miljöer där det finns risk för kemikalieexponering. De är resistenta mot oljor, syror, baser och andra kemikalier, vilket gör dem idealiska för industrianläggningar och laboratorier.
 • Enkelt underhåll: Epoxigolv är lätta att rengöra och kräver minimalt underhåll. En vanlig sopning och moppning räcker oftast för att hålla dem i gott skick.
 • Halkskydd: Genom att använda halkskyddande tillsatser kan epoxigolv göras halkfria, vilket är viktigt i områden där säkerhet är en prioritet.
 • Snabb härdning: Epoxigolv har fördelen av snabb härdning. Det betyder att du kan återgå till normal användning av golvet relativt snabbt efter installationen.

Kontakta oss om du behöver professionell golvläggning

Kontakta oss idag för att diskutera dina epoxigolv i Stockholm. Vi är här för att hjälpa dig att skapa ett golv som är lika hållbart som det är vackert. Med vår erfarenhet och expertis kan vi leverera resultat som kommer att hålla i många år framöver.

Lämna ett meddelande

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *