Auktoriserade Golvläggare i Stockholm

Vi är ett väletablerat golvföretag med lång erfarenhet. Företagets målsättning är att vara uppdaterade inom det senaste inom miljö, kvalitet och material för att göra våra kunder mycket nöjda. Med över flera års erfarenhet av golv- och mattläggning har vi utvecklat kompetens inom allt inom Golvläggning, så som trägolv, golvslipning, golvavjämning och mattläggning. Vi använder material från toppleverantörer.

Golv inne i City

Vi har vår hemmaplan i Vasastan och utfört flera golvrenoveringar och byggnationer i lokalområdet så som; Humlegården, Klarastrandleden, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Stadshagen och Östermalm.

Våra Golvtjänster:

Besiktning av golv i Stockholm

Vi utför dagligen besiktningar av vattenskador, fuktskador och andra skador som kan uppkomma i anslutning till Golv. Vi är avtalspartner med ett flertal försäkringsbolag och kan hjälpa er vid akuta ärenden. Våra besiktningsmän kommer då in som en tredjeparts och gör en bedömning av det utförda arbetet. Alla besiktningsmän är godkända av golvbranschen och besitter spetskompetens inom bygg.

Kontakta oss idag!

Tveka inte att kontakta oss, vi har hjälp privatpersoner, företag & BRF:er i hela Stockholm, så som Vasastan, Birkastan, Norrmalm och Kungsholmen. Ni kan nå oss på vår e-mail: golv@stockholm-golvlaggare.se

Lämna ett meddelande

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *