Golvslipning i Stockholm

Söker du efter en firma som verkligen kan slipa golv? Vänd dig till oss, vi har lång erfarenhet av parkettslipning och golvslipning i Stockholm. Golvslipning är vår specialitet, oavsett om det handlar om renovering, golvslipning eller oljebehandlingar.

Flexibla & noggranna

Våra professionella & auktoriserade golvläggare är flexibla och noggranna, och vi har alltid hög kvalitet där vi fokuserar på kunden. 

Ytbehandlingar & Parkettslipning

Vi utför golvslipning av alla typer av trägolv, från slitna parkettgolv hemma hos privatpersoner, bostadsrättföreningar och andra större golvytor. Med vår långa erfarenhet inom branschen har vi en bred kunskap om olika ytbehandlingar samt god materialkännedom.

Vi hjälper dig med alla slags lösningar

Vi kan hjälpa dig med alla typer av parkettgolv, oavsett om det handlar om parkettslipning, parkettläggning eller renovering av ett slitet golv. Oavsett hur slitna golven är så garanterar vi att vår golvslipning ger ditt golv nytt liv igen.

Slipningar av alla olika Träslag

Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss när det handlar om parkettslipning eller att slipa golv i olika träslag. När vi får ett uppdrag att slipa golv så har vi alla de resurser och kunskaper som behövs.

Modern maskinverkstad

Vi utför golv- och parkettslipning med moderna maskiner som minimerar dammet. Våra golvslipare är tillgängliga för att utföra jobb i hela Stor-Stockholm.

Kontakta oss idag!

Tveka inte att kontakta oss, vi har hjälp privatpersoner, företag & BRF:er i hela Stockholm, så som Älvsjö, Huddinge, Årsta och Enskede. Ni kan nå oss på vår e-mail: golv@stockholm-golvlaggare.se

Lämna ett meddelande

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *