Hårdbetong & Industrigolv i Stockholm

Vår välrenommerade byggfirma i Stockholm står redo att hjälpa dig när det handlar om att gjuta hårdbetong och installera industrigolv. Alla våra hantverkare är behöriga och vi fokuserar på både kvalitet och hållbarhet. Bland våra kunder finns företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Inget projekt är för stort eller för litet – vi är mycket flexibla med ett stort kontaktnät.

Hög kompetens och lång erfarenhet

Vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet såsom Gullmarsplan, Vasastan, Birkastan & Norrmalm. Vi anpassar oss till en mängd olika fastighetstyper, inklusive villor och komplexa industrilokaler. Som totalentreprenörer har vi förmågan att hantera hela byggprocessen eller bara enskilda delar av ditt projekt, beroende på hur dina behov ser ut. Utöver gjutning och slipning erbjuder vi även en rad andra tjänster som skyddande golvbeläggningar, mönsterbehandlingar och reparationer.

Hantverk av högsta klass

Vårt framgångsrecept har länge varit att satsa på skickliga golvläggare med expertis och stort engagemang. De är drivna och serviceorienterade och strävar efter att varje del av projektet utförs med precision och professionalism. Målet är att överträffa dina förväntningar och leverera resultat som är både imponerande och långvariga. När du väljer oss, väljer du ett byggföretag som du verkligen kan lita på.

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert

Hör av dig till oss idag för att ta nästa steg mot att förverkliga ditt golvprojekt. Vårt lyhörda team är redo att ge vägledning och svara på alla dina frågor. Kom ihåg att som privatperson har du möjlighet att dra nytta av ROT-avdraget. Vi ger dig en gratis offert. Välkommen!

Lämna ett meddelande

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *