Kontorsstädning i Stockholm

Vill ni ha hjälp med att städa kontor i Stockholm eller någonstans i trakterna däromkring? Vi är ett Stockholmsbaserat städ- och byggföretag med många år i branschen och många nöjda kunder i bagaget. Under vår verksamma tid har vi städat kontor i bland annat Östermalm, Norrmalm och Kungsholmen. Vi ser fram emot att addera även ditt företag till våra nöjda kunder.

Noggrant städ från golv till tak

Vi städar ert kontor från golv till tak. Exakt vad som ska ingå i städrutinen när vi städar på ert kontor bestämmer självklart ni. Förutom att städa kontor kan vi också hjälpa till med trapphusstädning och trapphusrenoveringar. I den sistnämnda kategorin kan vi hjälpa er med trapphusmålning och golvslipning. Vi ger nöjd kundgaranti för alla tjänster vi erbjuder och all vår personal är certifierad och utbildad för sina respektive yrkesområden. Det låter oss städa och renovera kostnadseffektivt.

Vi ger er ett gratis kostnadsförslag

Behöver ni kontorsstädning i någon Stockholmsort som Kungsholmen, Hornsberg eller Fredhäll? Då är det till oss du ska höra av dig. Vi utför städ till rimliga priser och med högsta möjliga kvalitet i slutresultatet. Kontakta oss så tar vi fram och återkopplar med en kostnadsfri offert inom 48 timmar.

Lämna ett meddelande

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *