Plattläggning & Renovera Uppfart i Birkastan i Stockholm

Du har hittat till en självgående och lyhörd markentreprenör med Stockholm, Vasastan, Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm, Solna, Alvik, Bromma m.m. som arbetsområde. Med målsättningen att skapa plattläggning som håller under lång tid hjälper vi bland annat villaägare, företag, andra byggfirmor, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi hjälper dig med plattläggningen från planeringsstadiet till slutfört projekt.

Högkvalitativ plattläggning med noggrant förarbete

Hur skapar man plattläggning som håller? Du har säkert sett det på alla möjliga platser. Marksten som relativt kort tid efter att de lagts sjunker och skiftar plats. Nyckeln till att undvika att det händer ligger i att utföra ett solitt förarbete. Våra många år i branschen har gett oss fingertoppskänslan som krävs.

Plattläggning i alla stenmaterial

Plattläggning är ett väldigt populärt sätt att förhöja trädgårdar, uteplatser, gångstigar och mer därtill. Det har gjort att det finns en uppsjö av stenplattor i olika material och utföranden att välja bland. Med våra tekniska kunskaper kan vi hjälpa dig att hitta rätt i djungeln och kombinera alla val till en optimal lösning.

Kontakta oss för konsultation och kostnadsfri offert

Vilket material passar bäst för stentrappan i din trädgård? Vilken typ av plattor ska ni välja som grund för bostadsrättsföreningens uteplats? Hör av er till oss så reder vi ut saken.

Lämna ett meddelande

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *