Allt inom Trägolv i Stockholm

Vi lägger alla typer av trägolv. När du väljer oss får du möjligenheten välja att köpa golvet själv, eller låta oss göra allt förjobb så du kan sitta tillbaka och ta det lugnt. Trägolv håller sig vackra och sprider glädje under många år om de rengörs och underhålls på ett bra sätt med rätt produkter. Därför borde ni välja oss vid nästa golvläggningsprojekt! Se gärna på våra leverantörers hemsida för vårt urval.

Urval av populära Trägolv:

 • Svart + Vitt Trägolv
 • Fanérgolv
 • Laminatgolv
 • Vinylgolv
 • Linoleumgolv
 • Fiskbenparkett

Anpassningar för funktionshindrande

När man installerar ett nytt golv i en lägenhet till människor med speciella behov så installerar lister, trösklar och annat vid dörröppningar och dylikt. Vi har en branschkollega som är en byggfirma inom bostadsanpassningar i Stockholm som utfört renoveringar och installationer för funktionshindrande. De har utfört anpassningar i Nacka, Huddinge, Haninge, Tyresö, Lidingö, Täby & Bromma.

Golvunderhåll i Stor-Stockholm

Vi hjälper dig att underhålla ditt trägolv. Trägolv håller sig i många år om de rengörs och underhålls på ett bra sätt. Hos vi hittar du ett komplett produktsortiment för rengöring, underhåll och renovering av trägolv.

Ge ditt gamla golv ett nytt utseende

Varför inte ge ditt gamla golv ett helt nytt utseende? Du kan skapa nästan vilket utseende du vill på ditt golv, istället för att köpa nytt.

Kontakta oss idag!

Tveka inte att kontakta oss, vi har hjälp privatpersoner, företag & BRF:er i hela Stockholm, så som Skanstull, Medborgarplatsen, Nytorget och Gullmarsplan. Ni kan nå oss på vår e-mail: golv@stockholm-golvlaggare.se

Lämna ett meddelande

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *